Midyat Gazete

Midyat'ta Göreve Başlayan Öğretmenler Güllerle Karşılandı

MİDYAT

Midyat’ta atamayla göreve başlayan 163 öğretmen, ilçe milli eğitim müdür vekili Abdulkadir Altay ve kurum çalışanları tarafından gülle karşılandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atamalarla Midyat'ta görev yapacak 163 öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulkadir Altay ve kurum çalışanları tarafından güller verilere göreve başlandı. Kararnamelerini alan öğretmenler için kurum çalışanları özel gayret gösterirken, öğretmenlerin görev yapacak okulları hakkında detaylı bilgiler verildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan ilçe milli eğitim müdürü vekili Abdulkadir Altay " 2014-2015 Eğitim öğretim sezonunun ilk gününde eğitim ordumuza katılan 163 öğretmen kardeşimizle birlikte öğretmen ihtiyacımızın ciddi bir kısmı giderilmiş oluyor. Eğitime başarı olarak yansıyacağından şüphemiz yok. Biz milli eğitim müdürlüğü olarak bu kardeşlerimizin sıkıntılarını sorunlarını gidermek için buradayız, her zaman hizmetlerinde olacağımızı söyledik, güllerle karşıladık ki güler yüzle ve güllerle onlarda öğrencilerine gitsinler. Bu hassasiyetle yetiştirsinler istiyoruz. İlçemizin son iki yıldır TEOG'da birincilik elde etmiş bulunuyoruz, bu kardeşlerimizle daha da ileriye götüreceğimize inancımız var."ifadelerini kullandı.

Çiçeği burnunda öğretmenler karşılaştıkları ilgili karşısında duygulandığı gözlendi. Kırşehir'den gelen ve Mercimekli mahallesine atanan okul öncesi öğretmeni Gamze Ada " İlk kez Mardin'e geldim, ilk başta biraz önyargı vardı. Şimdi de kaynaştık, herkese teşekkür ederim."ifadelerini kullandı.

Öte yandan, ilçede 2014-2015 ikinci yarıyıl ders zili çaldı. Midyat'ta 29 bin 591 öğrenci ile bin 522 öğretmen bugün ders başı yaptığı kaydedildi.

KAYNAK: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.