Midyat Gazete

Midyat'ta hırsızlık zanlısı 7 kişi yakalandı

MİDYAT

Midyat ilçesinde hırsızlık zanlısı 7 kişi kıskıvrak yakalandı.

Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri ihbarı değerlendirerek yaptıkları çalışma sonucu hırsızlık zanlılarını suçüstü yakalamayı başardı.

 

Edinilen bilgilere göre, Polis ekipleri Akçakaya Mahallesinde yaptıkları çalışma sonucunda, MOBESE kameralarıyla ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptıklarını tespit ettiği zanlıları ve kullandıkları 22 AN 775 plakalı otomobil ile birlikte yakaladı.

 

Polislerin başarılı operasyonu ile yakalanan hırsızlık zanlılarının, çeşitli ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptıklarını, benzer suçlara karıştıklarını, tanıkların ifadesine göre aranan zanlıların olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Polis hırsızların ev ve işyerlerinde yaptığı aramada, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, Suriye uyruklu kimlikler, çaldıkları eşya ve para cüzdanı buldu.

 

Gözaltına alınan zanlılar Emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet savcılığına sevk edildi.

 

Burada çıkarıldıkları mahkemede, ifadeleri alınan Abdurrahman G., ve Tekin G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Naim Ö., Feyyaz D., Naime Ö., Fersan D. ve İpek D. tutuklanarak Midyat M Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'na gönderildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.