Midyat Gazete

Midyat'ta İlk Kez Kalın Bağırsak Ameliyatı Yapıldı

MİDYAT

Midyat Devlet Hastanesinde ilk defa ‘Kalın Bağırsak Kanseri’ ameliyatı yapıldı. Başarılı operasyonun ardından hasta sağlığına kavuşurken, taburcu edildi.

Son zamanlarda birbirinden başarılı ameliyatların yapıldığı Midyat Devlet Hastanesi'nde yeni bir ilk daha gerçekleşti. Hastanenin Genel Cerrahi Polikliniğinde Opr. Dr. Erkan Aksoy'a kansızlık ve halsizlik şikâyetiyle müracaat eden 81 yaşındaki Ayşe Kaya, yapılan tetkiklerin ardından kalın bağırsağında tümör tespit edildi. Başarılı operasyonundan sonra hasta sağlığına kavuştu.

Hastaların memnun etmek için büyük gayret gösterdiklerini vurgulayan, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Osman Özdemir, "Hastanemizin tüm birimlerinde, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimizdir. Polikliniklerimizde sağlık hizmeti alan ve yatarak tedavisini sürdüren vatandaşlarımızda ciddi bir artış yaşanıyor. Bu konuda özverili çalışan tüm hekim arkadaşlarımız başta olmak üzere, sağlık çalışanları ve hastane görevlilerimize teşekkür ederken, halkımıza en hızlı ve memnun edici çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesileyle hastanemizde tedavi edilip sağlığına kavuşan vatandaşımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, bu başarılı operasyonda da emek gösteren hekimimiz ve ekibini tebrik ediyorum."diye konuştu.

İlk kez hastanede kalın bağırsak kanseri ameliyatı yapıldığını işaret eden Opr. Dr. Erkan Aksoy "Hastamız kasnılık ve halsizlik nedeniyle polikliniğimize başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde, kolonoskopisini yaptık, orda tümörü gördük, tabi biyopsi de yaptık. Hepatik fleksura düzeyinde, Kolon ve Rektum (Kalın bağırsakta kanser) olduğunu tespit ettik. Yapılan ameliyatın ardından kalın bağırsağındaki tümörü aldık, ameliyat sonrası hastamızı yine yoğun bakımda takip ettik ve takiplerimizde çok şükür bir sıkıntı olmadı. Hastamızı gözlemledik sağlığı iyi ve sağlığına kavuştu."ifadelerini kullandı.

Sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Ayşe Kaya kendisiyle yakından ilgilenen doktor ve çalışanlarına teşekkür ederken, hastaneni yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak : www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.