Midyat Gazete

Midyat'ta Merdiven Boşluğundan Düşen Kadın Öldü

MİDYAT

Midyat ilçesinde bir binanın merdiven boşluğundan marangozhane olarak kullanılan zemin kata düşen kadın hayatını kaybetti.

Mardin'in Midyat ilçesinde merdiven boşluğuna düşen kadın hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre, Seyitler Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda Saliha Gümüş (41), isimli ev kadını çocuğuyla alışverişten eve dönerken yolda, merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

 

Gümüş isimli kadın, çocuğu ile birlikte alışverişten eve dönerken havanın karanlık olması nedeni ile marangoz olarak kullanılan iş yeri girişindeki merdiven boşluğunu fark etmeyerek, 4 metre yüksekliğindeki merdiven boşluğuna düştü.

 

Bunun üzerine çocuğunun babasına haber vermesi üzerine olay yerine gelen yakınları 112 Acil Ambulansına haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilen Gümüş'ün cenazesi Midyat devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Gümüş'ün ölüm nedeninin "kafa travmasına bağlı beyin kanaması"ndan kaynaklandığı öğrenildi.

 

Saliha Gümüşün evli ve 6 çocuk annesi olduğu öğrenilirken, cenazesi Şenköy Mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verilirken, Cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.