Midyat Gazete

Midyat'ta Okullar Arası Turnuva Ödül Töreni Hayal Kırıklığına Uğrattı

MİDYAT

Midyat’ta okullar arası çeşitli branşlarda düzenlenen turnuvanın ödül töreni öğrencileri hayal kırıklığına uğrattı. Yaklaşık 600 öğrencinin katıldığı turnuvaların ödül töreninin sönük geçmesi öğrencilerin tepkisine neden oldu.

Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene derece elde eden okulların öğrencileri, öğretmenler ve kurum amirleri katıldı. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarından 50 takımın katıldığı turnuvada Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde öğrenciler yarıştı.

Turnuvalarda Futbol müsabakalarında Gençler kategorisinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birici, İMKB Anadolu Lisesi ikinci oldu. Küçükler kategorisinde Ali İhsan Kalmaz Okulu, Yıldızlar Kategorisinde Gelinkaya Ortaokulu şampiyon oldu.

Basketbol müsabakalarında; Gençler kategorisinde dereceye giren okullar Aziz Önen Lisesi, Yıldızlar kategorisinde Kocatepe Ortaokulu şampiyon oldu.

Voleybol müsabakalarında; Yıldızlar kategorisinde, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler olarak Yolbaşı Ortaokulu şambiyon olurken, gençler kategorisinden Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Okullar arası düzenlenen kıran kırana maçların sonunda düzenlenen ödül töreni tüm katılımcıları hayal kırıklığına uğrattı.

"ÖDÜL TÖRENİ FİYASKOSU"

Ödül töreninin fiyasko olarak değerlendiren öğrencilerden Şirin Emir " Ne kürsüye davet edildik, ne bize kupayı veren büyüğümüzün kim olduğu söyledi. Benim de arkadaşlarımın da morali bozuldu. Daha eğlenceli bir tören bekliyordum, heyecanım kursağımda kaldı."şeklinde tepki gösterdi.

Törene tepki gösteren diğer bir öğrenci Ömer Akçay ise "Ödül töreninde ne türümündekiler ne de biz hangi branşta kimin şampiyon olduğunu anlamadık. Çok sıradan bir törendi ve maalesef katılan hiç kimsenin değer göremediğini düşünüyorum."

Adeta cenaze merasimi gibi bir tören olduğunu savunan birçok öğrenci müsabakalara katılıp yaşadıkları heyecanın arından böyle bir gün geçirmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirttiler.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.