Midyat Gazete

Midyat'ta Trafik Kazası : 1 Ağır, 7 Kişi Yaralı

MİDYAT

Midyat’ta meydana gelen trafik kazasında otomobil ve yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada biri ağır toplam 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre; Midyat istikametinden Nusaybin istikametine gitmekte olan Ali Gültekin (35) idaresindeki otomobil, Nusaybin'den Midyat istikametine gelmekte olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 56 KA 722 plakalı minibüs kafa kafa0ya çarpıştı.

Kazanın ardından olay yerine giden 112 Acil Ambulanslarla Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alınırken, öğretmen olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü sıkıştığı otomobilden itfaiye ekipleri ve 112 sağlık ekipleri kontrolünde çıkartıldı.

Meydana gelen kazada yaralıların isimleri şöyle; İmareddin Taymur (43), Mahmut Turan (64), Abdulmecit Yağız (51), Mehmet Emin Oğuz (59), Ekrem Turan (47) Mehmet Salih Saçık (39)

Ağır yaralı olduğu öğrenilen Ali Gültekin ise Mardin'e sevk edildiği bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan kazazedelerden bir kişinin eğitimci olduğunu duyan Midyat Eğitim Bir Sen Temsilcisi Hüseyin Yücel ve bir grup öğretmen hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Eğitimciler kazanın yaşanmasından dolayı üzüntülerini dile getirdi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.