Midyat Gazete

Midyat'taki Çamurlu Yol İçin Harekete Geçtiler

MİDYAT

Vali Kemal Nehrozoğlu okulu için Eğitim Sen açıklamada bulundu. Eğitim Sen Midyat Temsilcisi Mehmet Emin Çiçek yazılı açıklamada bulundu.

 

Eğitim Sen Temsilcisi Çiçek yaptığı açıklamada; "Vali Kemal Nehrozoğlu İlkokulu ve Ortaokulunun yolu yapılması için Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Esat Önen ile yaptığımız görüşme sonucunda birlikte Okulu ziyaret ettik ziyaret esnasında bizlere Hdp Mardin Milletvekili Ali Atalan, Midyat belediye meclis üyesi Mehmet Aktaş, Dbp İlçe Eş başkanı Zübeyir Erik, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Acar ve Okul Aile Birliği Başkanı İdris Alptekin de hazır bulundu." dedi.

Açıklamasına şu şekilde devam eden Çiçek " Okulumuzun yaklaşık 1300 öğrencisi ve 80 öğretmeninin olduğunu Seyitler ve Cumhuriyet Mahallesinden öğrencilerin okulumuza devam ettiğini önümüzün Kış olduğunu ve yağabilecek herhangi bir yağmurda ve karda ailelerimizin ve öğrencilerimizin mağdur olacağını okula ulaşma noktasında sıkıntı yaşayacaklarını, Okulun yeteri kadar hizmetlisi olmadığından okul bahçesi ve tuvaletlerinin kullanılamaz hale geldiğini ve öğrencilerimiz velilerimiz ve öğretmenlerimizin yaşamış olduğu bu mağduriyetinin giderilmesi için talebimiz olduğunu belirttik."ifadelerini kullandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Midyat Koordinatörü Esat Önen'in kendilerini kutladığını ifade eden Çiçek "Büyükşehir Belediyesi ekipler ile birlikte yolun ölçümünü yapacaklarını en kısa zamanda da bu mağduriyetin giderilmesi için çalışma başlatacaklarını ve yolu da en kısa sürede bitireceklerini belirtti. Biz Midyat Eğitim Sen olarak Mardin Büyükşehir Belediye Midyat Koordinatörü Esat Önen 'e göstermiş olduğu bu hassasiyet için teşekkür ediyoruz. Yolunda öğrencilerimiz en kısa zamanda da Öğrencilerimiz Öğretmenlerimiz ve Velilerimiz için bitirilmesi temennisindeyiz."ifadeleri yer aldı.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.