Midyat Gazete

Muharrem İleri Midyat İçin Adaylığını Açıkladı

MİDYAT

İş Adamı Muharrem İleri Midyat Belediye Başkan Adayı Olacak

İstanbul'da ikamet eden İş Adamı Muharrem İLERİ, 2019 Yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) 'nden Midyat Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Yaptıkları İstişareler ve değerlendirmeler sonucu aday olduğunu söyleyen Muharrem İLERİ adaylığı ile yaptığı yazılı açıklamanın tamamı ise şöyle : "

Çok Kıymetli Midyatlı kardeşlerim;

Sizlerin de malumu olduğu üzere; önümüzdeki süreçte ülkemiz, bölgemiz ve memleketimiz açısından çok önemli bir yerel seçim sürecinin arifesine girmiş bulunmaktayız. 
Yaptığımız istişareler ve değerlendirmelerin sonucunda, öncelikle memleketimiz olan Midyat’ımızı gerek altyapısı gerekse de üstyapısıyla daha müreffeh bir yaşam merkezi haline getirmek, üzere AK Dava’nın bir neferi olarak, AK Kadroların hizmet safında yer almak üzere Midyat Belediye Başkan Adaylığına talip olmuş bulunmaktayım. 
40 yıla aşkın süredir edindiğimiz tecrübelerin ışığında; Halkımıza ve Midyat’ımıza daha kaliteli hizmet ulaşmasını sağlamak için dava şuuru ve sorumluluğu içerisinde ortak aklı da harekete geçirerek Midyat’ımıza layık olacak hizmetlere ulaştırmak üzere samimi duygularla çıktığımız bu yolda dua ve desteklerinizi bekliyorum. "

İLERİ'nin ilerleyen günlerde Midyat'ta aday olması halinde Midyat için gerçekleştireceği projelerinden bahsetmesi bekleniyor.

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (2)

Midyat 5 Yıl Önce

Hayırlı Uğurlu olsun. İnşAllah. Midyat için düzgün bir Belediye Başkanı gelir

Ata saylık 5 Yıl Önce

Dürust insanın düz gölgesi olur,, bu işe en ehil zat olduğu kanaatindeyim…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.