Midyat Gazete

Murat AY , Midyat SYDV Mütevelli Heyetine Yeniden Seçildi

MİDYAT

Midyat SYDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetinin STK’ ya ayrılan kontenjanına Umutla Yaşam Derneği Başkanı Murat Ay yeniden seçildi.

Midyat'ta SYD Vakfının 12 üyeden oluşan kontenjanında STK' ları temsilen oluşan bir kişilik üye seçimi dernekler arasında seçim yapıldı. Dernekleri temsil edecek bir üye için yapılan seçimlerde Umutla Yaşam Derneği başkanı Murat Ay, 2015 yılı için bir kez daha seçildi.

 

Hükümet konağı salonunda yapılan seçimlerde SYDV Müdür Vekili Alaattin Bilgiç ve İzzettin Mungan gözetiminde yapıldı.

 

Midyat'ta yardım kuruluşu olarak, 43 sivil toplum kuruluş temsilcisi katıldığı seçilerde iki aday dernek başkan adayı yarıştı.

 

43 delegenin 27 oyunu alan Umutla Yaşam Derneği Başkanı Murat Ay, yeniden üye seçilirken, Midyat Eğitim Sevenler Derneği Başkanı Mesut Aksoy 16 oy aldı.

 

Umutla Yaşam Derneği başkanı Murat Ay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2015 yılı boyunca sivil toplum kuruluşlarını temsilen görev alacak.

 

SYDV Mütevelli heyetine seçilen Murat Ay, yaptığı teşekkür konuşmasının ardından şöyle konuştu: "dernek başkanlarının teveccühü ile bu göreve ikinci kez seçildim. Fakir insanlara ulaşma amacıyla heyete ikinci kez aday oldum ve seçildim. Herkese hayırlı olmasını temenni ederim. Bize destek veren, vermeyen herkese teşekkür ederim. Amacımız yoksul ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmektir."Ay, sonuçlar alındıktan sonra tebrikleri kabul etti.

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.