Midyat Gazete

Murat Nasıroğlu Ak Parti'den aday adayı olacak

MİDYAT

Murat Nasıroğlu, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Mardin’den aday adaylığı için başvuruda bulunacağını açıkladı

Murat Nasıroğlu, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Mardin'den aday adaylığı için başvuruda bulunacağını açıkladı.

 

Murat Nasıroğlu, Ak Parti Midyat İlçe Teşkilatına gelerek burada yapılan aylık ilçe danışma kurulun ardından 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Mardin'den aday adaylığı için başvuruda bulunacağını açıkladı.

 

Nasıroğlu, "öncelikle yeni Türkiye'yi oluşturmak için sayın uzun adam Cumhurbaşkanımızın dediği gibi çok güçlü bir irade ile en az 400 milletvekili ile meclise girmemiz lazım."dedi.

 

Eğer meclise 400 milletvekili ile meclise girildiği takdir'de yeni anayasayı yapabileceklerini söyledi. Nasıroğlu, şöyle konuştu: "yeni anayasayı yapabilirsek, başkanlık sistemini getireceğiz. Başkanlık sitemi geldiği vakit, o zaman bilin ki Türkiye'nin önü ABD gibi Venezüella, Almaya, İngiltere gibi ileri demokrasi ile yönetilen ülkeler gibi açılacak. Hizmetlerde daha güzel olacak, insanlarla olan iletişimde daha sağlıklı olacak. Sosyal politikalar artacak."dedi.

 

Başta, Midyat'ın, Dargeçit'in, Savur'un ve Ömerli gibi ilçelerimizin sorunlarını azmi ölçüde çözümü için çalışacağını söyledi.

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: SELAHATTİN EROL

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

sukru aksoz 9 Yıl Önce

Allah yar ve yardimcin olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.