Midyat Gazete

Olympos'a Yolunuz Düşer mi ?

MİDYAT

Olympos Çamlık Pansiyon sımsıcak bir aile işletmesi. Ağaçların içine kurdukları şirin bungalov tarzı ağaç evlerde tertemiz mis gibi bir havada güzel uykular çekebiliyorsunuz. Kahvaltılar dillere destan. Akşam yemekleri hakeza öyle. Yolunuz Olympos'a düşerse ilk aramanız gereken yer diyebilirim.

Tarihi Olympos Antik şehrine çok yakinliğiyle ve doğal dokuyu koruyan ağaç evleriyle mükemmel bir tatil yeridir. 1996'dan beri Türk Turizmine verdiği hizmetle adını dünyaya da duyurmuştur.

Avustralya'dan-Kanada'ya, İrlanda'dan-Fransa'ya dünyanın pek çok ülkesinden gelen turistleriyle Olympos'un gözde konaklama yeri olmuştur.

Ayrıca Olympos'ta sıcak bir aile ortamı sunduğu için yerli turistlerin de ilk tercih yeri olmuştur.
Yılın 12 ayında açık olan pansiyonumuzda, her mevsim farklı renk ve zevkin yaşam keyfine varırsınız.
Mükemmel sahil şeridi ile Akdeniz'in en güzel koyunda denizin ve güneşin tadını çıkarırsınız.

Olimpos sizlere sadece deniz- kum – güneş tadında bir tatil değil, tarih ve doğal dokusu ile kültür turu kıvamında aynı zamanda da bol aktivite içeren bir tatil geçirmenizi sağlar. Bu anlamda Türkiye'nin en farklı turistik beldelerinden birisidir. Bakir denizi – koyları , kilometrelerce uzanan kumsalı, yemyeşil dağları – yürüyüş parkurları, antik kalıntıları, rafting, trekking, yamaç paraşütü, tekne turları gibi bir çok farklı alternatif heyecan kaynağı ile tatil günlerinizin dopdolu geçmesi mümkündür. Geceleri ise sabaha kadar açık disko- barlar, canlı müzik dinleyebileceğiniz mekanlar, kumsalda ateş başı sohbetleri, Yanartaş turları ile sabahın ilk ışıklarına kadar dolu dolu eğlence sizi bekliyor.

Olimpos Çamlık Pansiyon bölgenin ilk işletmelerinden birisi olarak sizlere doğa içerisinde huzur ve eğlence dolu keyifli bir tatil imkanı sunuyor ve tüm bunlar diğer tatil bölgelerinin konaklama ücretleri esas alındığında oldukça uygun fiyatlar ve imkanlarla…

bizim panelden kod olarak aldım bunu , direk bizim scripte uygun yani

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.