Midyat Gazete

TÜGVA Midyat Teşkilatından Öğrencilere Ücretsiz Ve Ödüllü Sınav

MİDYAT

Türkiye Gençlik Vakfı Midyat temsilciği olağan istişare toplantısında öğrencileri masaya yatırdı. Önümüzdeki hafta Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öğrencilerine yönelik ücretsiz ve ödüllü sınav yapacakları belirtildi.

Kahve Deposu'nda düzenlenen istişare toplantısına, Tügva Midyat Teşkilat Başkanı M. Zeki Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Kadim şehirde farkındalık oluşturma anlamında fikir alış-verişinde bulunan yönetim kurulu üyeleri eğitim başta olmak üzere birçok konu hakkında çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik ilk kez ödüllü sınav gerçekleştireceklerini belirten Teşkilat Başkanı Çiçek " Ülkemizin genelinde eğitim başta olmak üzere, her anlamda ve her alanda çalışmalarıyla isminden söz ettiren vakfımızın amaçları; geçmişini bilerek geleceğe bakabilen, fikri ve kültürel yönden donanımlı, bilimsel düşünce yapısına sahip bir gençlik yetiştirmeyi kendisine gaye edinen ve kendini daima geliştiren fertlerle bir arada olmaktır. Bizlerde tarihi şehrimizde gençlerimize yönelik yapacağımız çalışmaları konuştu. İlk etapta üniversite sınavına girecek kardeşlerimize ödüllü bir deneme sınavı yapmak. Temennimiz her konuda yıldız parlayan ilçemizin başarı çıtasına katkıda bulunup, kardeşlerimizi desteklemektir." İfadelerini kullandı.

Önümüzdeki ayın 6'sında yapılacak deneme sınavına ilişkin duyuru, afiş ve broşürlerle duyurulacağı kaydedildi.

Yönetim kurulu dilek ve temennilerle toplantıyı sonlandırdı.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.