Midyat Gazete

Hüsamettin Altındağ Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

ÖMERLİ

Altındağ Ailesinin Reisi Hüsamettin ALTINDAĞ Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Ömerli İlçesinde bulunan ALTINDAĞ ailesinin lideri, Ömeryan Aşiretinin Liderlerinden Kanat Önderi Hüsamettin ALTINDAĞ 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli Ve İdari Seçimlerinde Ömerli İlçe Belediye Başkan Adayı olabilmek İçin Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) 'den belediye başkan aday adayı oldu.

Yakınları ve sevenleri tarafından oluşan kalabalık bir toplulukla Ak Parti Ömerli İlçe Başkanlığı'na gelen Hüsamettin ALTINDAĞ, başvuru işlemlerini tamamlayarak evraklarını Ak Parti Ömerli İlçe Başkanı Zeki PEKŞEN'e teslim etti. Böylece Ak Parti Ömerli İlçe Başkanlığına İlk Belediye Başkan Aday Adayı başvurusu ALTINDAĞ tarafından yapılmış oldu. 

Aile olarak Ömerli İlçesinde etkili bir siyasi potansiyele sahip olan AltInda Ailesine mensup Hüsamettin ALTINDAĞ'ın babasının da daha önce Ömerli'de 42 yıl belediye başkanlığı yapıldığı biliniyor.

Bir süre İlçe Başkanlığında kalıp bir teşekkür konuşması yapan ALTINDAĞ, toplu fotoğraf çekiminden sonra ilçe başkanlığından ayrıldı.

Hüsamettin ALTINDAĞ'ın aday olduğunu öğrenen Midyat Gençlik Derneği Onursal Başkanı Mehmet Sıtkı EDİS şunları söyledi: "Hüsamettin ALTINDAĞ'ın adaylığını tebrik ediyorum. Altındağ ailesi yıllardır bölgede barışa, huzura katkıda sağlayan Ömerli'de siyaseti dengede tutan ve Ömerli'ye Katkıda bulunan büyük bir aile. Hüsamettin bey ise bu ailenin temsilcisi olarak mütevazi ve mükemmel bir kişiliğe sahiptir. Aday adayı olması Ak Parti ve Ömerli halkı için büyük avantajdır. Ömerli Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Seçilmesi halinde seçimi kazanıp, Ömerli ilçesine büyük katkıda bulunacağını düşünüyorum. Daha önce kendisi ile beraber İl genel meclisi üyeliğimiz döneminde İl genel meclis komisyonunda Mardin ve ilçeleri için büyük projelere katkı sağladık. "

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.