Midyat Gazete

19 Ekim Muhtarlar Günü

ÖZEL - ARŞİV

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, "Özelikle bölücü terör örgütü virüsünü hep beraber bu coğrafyada söküp atacağız." dedi.Vali Deniz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla yemekte...

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, "Özelikle bölücü terör örgütü virüsünü hep beraber bu coğrafyada söküp atacağız." dedi.

Vali Deniz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Polisevi'nde muhtarları ağırlayan Deniz, muhtarların vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü, ayrıca muhtarların hem devletin hem de vatandaşın temsilcileri olduğunu söyledi.

Muhtarlara, terör örgütlerine karşı birliktelik çağrısında bulunan Deniz, şöyle konuştu:

"Sahip olduğumuz makam ve mevkiler, bizlere birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde güçlü toplumsal dokumuzun ne kadar önemli olduğunu hepimize her an hatırlatmaktadır. Bunun için de hepimize önemli görevler düşmektedir. Sizler yanlış yapanlara karşı cesaretli durduğunuz zaman hainlik yapan hiç kimse hiç bir şeye cesaret edemez."

Terörle mücadele konusunda kararlılık vurgusu yapan Deniz, "Ülkemiz ve ilimiz gün geçtikçe gelişiyor, değişiyor, dönüşüyor. Bu güzellikleri hazmedemeyen, bizleri bölmek parçalamak isteyen hainler de var. Ama bizler bunlara fırsat vermeyeceğiz. Özelikle bölücü terör örgütü virüsünü hep beraber bu coğrafyada söküp atacağız. Tek bir silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Tüm Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Masum Padir de Vali Deniz'e teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.