Midyat Gazete

Abdulhakim Çelik Midyat Belediye Başkan Aday Adayı

POLİTİKA

Uzun Yıllar Kamu Hizmetinde Bulunmuş Abdulhakim Çelik Ak Parti'den İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Uzun Yıllar Kamu Hizmetinde Bulunmuş Abdulhakim ÇELİK, 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerinde Midyat Belediye Başkanı Olabilmek için Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) 'ne müracaat etti.

Evraklarını hazırlayarak Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı'na gelen Abdulhakim ÇELİK, kayıt işlemlerini tamamlandıktan sonra evraklarını Ak Parti Midyat Seçim İşleri Başkanı Abdulkadir ATASAL'a teslim etti. Resmi başvurusunu tamamlayan ÇELİK, fotoğraf çekiminden sonra Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı'ndan Ayrıldı. Abdulhakim ÇELİK'in başvurusu esnasında Ak Parti Midyat İlçe Teşkilat Başkanı Engin BAŞTUĞ'da hazır bulundu.

Midyat'a hizmet için aday olduğunu vurgulayan Abdulhakim ÇELİK, şu açıklamada bulundu : " Saygı Değer Midyat ' lı hemşehrilerim; 31 Mart 2019 Mahalli idareler Seçimlerinde, Arkamızda dua edenlerimizin çok olacağı ,her kesimi ayırım yapmadan kucaklayacağımız hizmetler yapmak , Hemşehrilerimizin derdi ile dertlenip herbirini başımıza taç etmek için Midyat sevdalısı olarak çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim bizleri mahçup etmemesi en büyük duamız vede niyazımızdır, haydi Bismillah "VAKİT MİDYAT VAKTİ " Desteğinizi dualarınızı eksik etmemeniz dileğiyle saygılar sunuyorum."

Abdulhakim ÇELİK Kimdir?

1971 Midyat doğumluyum. İlk, Orta ve Lise eğitimini Midyat'ta tamamladım. 1995-2015 yılları arasında Dargeçit, İdil ve Midyat Adliyelerinde Kamu Görevlisi olarak çalıştım. İşim gereği halkla iç içe, her kesimle iletişim halindeyim. Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunuyum. 30 Mart 2014 seçimlerine AK Parti'den Midyat Belediye Başkan Aday Adayı olarak katıldım. Arapça ve Kürtçe bilmekteyim. Evli ve 2 çocuk sahibiyim.

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Süleyman kanat (Almanya) 5 Yıl Önce

Allah muvaffak kalsın Başkanlık için.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.