Midyat Gazete

Ak Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Murat Erdinç Başvurusunu Yaptı

POLİTİKA

Geçtiğimiz günlerde Midyat Belediye Başkanı Olabilmek İçin Aday Adayı Olacağı duyuran ve Midyat için hazırladığı projeleri açıklayarak hafızalarda iz bırakan Genç İş adamı Murat ERDİNÇ, Adalet Ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti) 'nden Midyat İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 

Erdinç'in başvurusu esnasında Midyat Gençlik Derneği Başkanı Fatih MARAL, Esnaf ve dostları yanlız bırakmadı. Çoğunluğu gençlerden oluşan bir toplulukla Ak Parti Midyat İlçe Belediye Başkanlığını'na gelen Murat ERDİNÇ, evraklarını Ak Parti Siyasi Ve Hukuk İşler Başkanı (İlçe Başkan Vekili) Atilla YARIŞ'a teslim ederek kayıt işlemlerini tamamladı. 

Bir açıklama yapan Erdinç şunları söyledi: "Ben sadece memleketime hizmet edebilmek için, bir Midyat Sevdalısı olarak başvurumu yaptım. Dava büyüklerimizin adaylığımı uygun görüp Midyat Belediye Başkanı seçilmem halinde daha önce basın açıklamasında sadece bir kısmını paylaştığım projelerimin tamamını gerçekleştirerek ayrım yapmadan Midyat'a ve Midyat'lılara hizmet edeceğim. "

Bir süre ilçe başkanlığında kalan ERDİNÇ, daha sonra ona eşlik eden yakınları ve orda hazır bulunan teşkilat üyeleri ile hatıra fotoğraf çektikten sonra ilçe başkanlığından ayrıldı.

Murat ERDİNÇ Kimdir ? 1985 Yılında Mardin’in Midyat İlçesinde Dünya’ya geldi. Evli ve 2 Çocuk babasıdır. İlk, Orta Ve Lise eğitimini Midyat’ta tamamladı. Çiçek, Peyzaj Ve Turizm sektöründe çalıştı. Halen Çiçek, Peyzaj Ve Organizasyonunda hizmet veren Elif Çiçekçilik firmasının yöneticisidir. Bio Kimya, İlkyardım, Kişisel gelişim, aktif vatandaşlık ve Liderlik dallarında eğitim gördü. Midyat Gençlik Derneği Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır. 12 Yıldır aktif siyasette yer almaktadır. Daha önce Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının çeşitli kademlerinde görev almıştır. 24.Dönem Genel Seçimlerinde Has Partiden Mardin Milletvekili Adayı Olmuştur. Has Partinin Ak Parti ile birleşmesinden sonra yeniden Ak Parti’de siyasi çalışmalarına devam etmiştir. 

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.