Midyat Gazete

AK Parti'de Şanlıurfa'da 14'te 14 hedefi

POLİTİKA

- AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız: - "(Yerel seçimler) Hedefimiz başta büyükşehir olmak üzere 14 belediyenin tamamını kazanmaktır"

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını bildirerek, "Hedefimiz başta büyükşehir olmak üzere 14 belediyenin tamamını kazanmaktır." dedi.

Başkan Yıldız, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir otelde düzenlediği basın toplantısında bir araya geldi.

AK Parti olarak 24 Haziran seçimlerinin muhasebesini yaptıklarını belirten Yıldız, teşkilatın başarılı ve eksik yönlerinin kapsamlı bir şekilde değerlendirildiğini ifade etti.

Yaşının 32 olduğunu hatırlatan Yıldız, partisinin en genç il başkanlarından birisi olduğuna değindi.

Yıldız, parti olarak yerel seçim çalışmalarına başladıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Biz parti olarak ilçeleriyle, belediyeleriyle, mahalle temsilcileriyle seçimlere hazırlanmaya başladık. Az laf, çok iş şiarıyla son sürat çalışmalara devam edip sahada daha etkin ve aktif olacağız. Birbirimizi kardeş gibi severek dava için, Şanlıurfamız için çalışma iradesinde olacağız. Biz geçmişteki başarılarımızdan ilham alarak geleceğe daha iddialı yürüyeceğiz. Çalışmalarımızı geniş tabanlı istişare mekanizması kurarak devam ettireceğiz. Hedefimiz başta büyükşehir olmak üzere 14 belediyenin tamamını kazanmaktır."

Yıldız, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.