Midyat Gazete

Cebrail Aydın AK Parti'den aday adayı oldu

POLİTİKA

Kocaeli Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın AK Parti Derince Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Kocaeli Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti'den Derince Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Aydın, başvuru dosyasını İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Bostan'a teslim etti.

Belediye başkanlığına aday gibi adaylık başvurusu

Kalabalık bir grupla başvurusunu yapan Kocaeli Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın, "Derince halkına hizmet için aday adayı oldum. Biz Derinceliyiz ve Derince'mize hizmet etmeye aday olduk. Bu yolda bize görev verilirse şüphesiz layıkıyla yerine getiririz." dedi. Aydın'ın başvurusunda AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adayı Mehmet Irak, dernek yönetimi ve üyeleri, Yavuz Sultan Mahallesi eski dönem başkanı ve mahalle yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Burası benim yuvam


Derince Belediye Meclis Üyesi aday adayı Cebrail Aydın, "Beni yalnız bırakmayan kıymetli büyüklerime hemşerilerime teşekkür ederim. Buraya yabancı değilim. Partimizin kuruluşundan bu yana hiç şaşmadan hizmet ettik, destek topladık ve bunu devam ettiriyoruz.. Yerelde kendi mahallem Yavuz Sultan Mahallesi'nde genelde de Derince ilçesinde bilgi birikimlerimizi, neler yapabiliriz güzel bir hizmet sunmak için partimin belirleyeceği adayla yola çıkmaya karar verdim. Takdir parti büyüklerimindir. Bu göreve talibim. Derince halkına hizmet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.