Midyat Gazete

Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

POLİTİKA

Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Baş, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dr. Mehmet Baş, İl sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Derviş’i makamında ziyaret etti. Daha sonra İhannüma konferansına katılıp Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yla görüştü.

Ak Parti Mardin Merkez ve İlçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerin aynı sıra STK ve Oda temsilcilerini de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Mehmet Baş, temaslarına İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş'i makamında ziyaret etti.

Temasların ardından gazetecilere açıklama yapan Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Baş " Seçim çalışmalarımız çerçevesinde kurumlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede İl Sağlık Müdürümüzü ziyaret ettik. Sayın Müdürümüz ile ilimizin sağlık durumunu değerlendirdik. AK İktidarın AK kadroları ile Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde gelinen noktayı dile getirdik. Sağlık idarecilerimiz, teşkilatımızla el ele vererek bu hizmet çıtasını daha ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Derviş beye şükranlarımı sunuyorum."ifadelerini kullandı.

Dr. Derviş, Milletvekili aday adayına seçim çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

Milletvekili aday adayı Dr. Mehmet Baş, Artuklu Üniversitesi Konferans Salonu'nda Cihannüma Mardin Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Yeni Türkiye'nin inşasında Ömer İbn Abdülaziz Modeli' konulu konferansa katıldı. Konferansın ardından Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'yla ayaküstü kısa bir sohbet gerçekleştirirken, Vali MUstafa Taşkesen ve İL Mİlli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman'la da görüştü.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.