Midyat Gazete

Akgül, Teşkilat Ziyaretlerine Devam Ediyor

POLİTİKA

Mardin’den AK Parti milletvekili aday adayı olan düşünce kuruluşu USTAD başkanı Ahmet Akgül AK Parti gençliği ile bir araya geldi.

Midyat ve Kızıltepe'nin ardından Artuklu ilçesi ve İl gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen Akgül, bu kutlu davayı şimdilik omuzlarında taşıyan gençleri, gelecekte sevk ve idaresini teslim alacakları için özellikle önemsediğini söyledi.

Uzun yıllardır çözüm süreci dâhil birçok önemli çalışmayı gönüllülük esası üzerinden yürüttüklerini söyleyen Akgül, bu hareketin lideri Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın "gerekirse bu uğurda baldıran zehri içerim" samimiyeti ile başlayan ve başbakanımız Sayın Davutoğlu'nun aynı samimiyet ve kararlılığıyla devam eden kardeşlik süreci ile ilgili olarak Ortadoğu Çözüm platformu kurduklarını ve bu platform çatısı altında hem batıda hem doğuda yürekten çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Çözümün olmadığı yerde yatırım da olmaz, istihdam imkanı da doğmaz diyen Ahmet Akgül, bu sürecin geleceğimiz olan gençler için de çok önemli olduğunu söyledi.

Yeniden Güçlü bir Mardin sloganı ile aday adaylığını genç ve dinamik bir grupla açıkladığını söyleyen Akgül, kurumsal materyaller ve videolar dahil tüm aday tanıtım kampanyasını gençlerin yürütmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

 Kaynak: www.Ajansmidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.