Midyat Gazete

Dr. Mehmet Baş Ak Parti Artuklu İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

POLİTİKA

25. Dönem Mardin Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Baş, temaslarına devam ediyor. Ak Parti Artuklu ilçe teşkilatını ziyaret eden Dr. Baş, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu Daire Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra Mardin'de hizmet etmek için milletvekili aday adayı olan Dr. Mehmet Baş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dr. Baş temaslarına bu kez Ak Parti Artuklu İlçe teşkilatını ziyaret ederek sürdürdü.

Burada kendisini Artuklu İlçe Başkanı Av. Olcay Sekizkardeş, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

 Dr. Mehmet Baş "Sıcak karşılamalarından dolayı en kalbi duygularımla şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ziyaret sırasında AK Partinin bir sevda olduğunu ve her birimizin bu sevdaya birer nefer olduğumuzun vurgusunu yaptık. Burada Mardin ile ilgili projelerimizi ve nasıl bir yönetim benimseyeceğimizi anlattık. Teşkilatlarımızın önemini vurgularken, 13 Yıllık bir başarı öyküsüne sahip olmamız; Başta Parti Kurucumuz Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük ufku ve Teşkilatlarımızın verdiği önem ve ekip ruhu ile hareket etmesi sayesindedir."ifadelerini kullandı.

Konuşmalarına şu şekilde devam eden Dr. Baş "Sayın Başbakanımız da aynı inanç ve emanet aldığı bayrağı, bizlerde birer nefer olmak için "Yeni Türkiye, Yeni Anayasa" " Hedef 2023″ vizyonu ile aday adayı olduğumuzu ifade ediyoruz."şeklinde konuştu.

AK Parti Artuklu İlçe Teşkilatı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Dr. Baş'a başarılar dileklerini sundu.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.