Midyat Gazete

Edip Demirdağ, AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvurdu

POLİTİKA

Demirdağ, AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Mardin siyasetçi işadamı Edip Demirdağ, "bölgeyi temsil eden kişilerin siyaset üretmesi kadar, ulaşılabilir ve erişilebilir olması çok önemlidir" dedi.

 

Bugün itibari ile Mardin Ak Parti Milletvekilliği için, İl Başkanlığına başvuruda bulunduğunu belirten Demirdağ, şöyle konuştu: "2015 genel seçimleri öncelikle ülkemiz için, tüm milletimiz için hayırlı olur inşallah. Bugün itibari ile Ak Parti İl başkanımız Sayın Bahattin Uncu'ya resmi evrakları teslim ederek başvuruda bulundum. AK Partide iki dönem ilçe başkanlığı yaptım. Haziran 2011 Seçimlerinde yine Mardin'den 5. sıra Milletvekili adayı oldum. Ak Partide görev yapmak şereftir. Mardin geçmişi ve potansiyeli itibariyle Türkiye'nin ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin çok önemli şehirlerinden biridir. Mardin merkezi ile tüm ilçelerin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Onun için önümüzdeki yapılacak genel seçimlerden yine adayım. 2023 hedefine ulaşmak için, bölgesel huzur ve güvenin tesisi için, yeni anayasa ve çözüm sürecinin devamı için Mardin Milletvekili aday adayı müracaatımı yaptım. Allah bu konuda Mardin'imize hizmet yapmak için yar ve yardımcımız olsun."dedi.

 

 

Edip Demirdağ Kimdir?

 

Edip Demirdağ 1965'te Midyat'ta doğdu. Siyasetçi İş Adamı Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu'nu bitirdi. İki dönem Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı yaptı. İngilizce, Arapça ve Kürtçe biliyor. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.