Midyat Gazete

Mehmet Emin İŞ - Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı

POLİTİKA

Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin İş Kimdir?

Mehmet Emin İŞ

Kimdir Özgeçmişi

 

İŞ KARİYERİ

Mardin'in Midyat ilçesinde 1980 yılında doğdu. İlkokul ve Orta öğretimini Midyat'ta tamamladı. İlk iş deneyimi 1989 yılında matbaa sektöründe başladı. Daha sonra 2005 yılında kendi açmış olduğu Matbaa ve Gazete şirketi ile işlerine devam etti. 2006 ile 2009 tarihleri arasında Anadolu Haber Ajansı Midyat temsilciliği görevin de bulundu. Dünya 47 Dergisi ve Hedef Gazetesi imtiyaz sahibi olarak halen devam etmektedir. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Mardin Gazeteciler Derneğine üye olup, çeşitli sivil toplum derneklerinde üyeliklerde bulunmuştur. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden Sarı basın kartı sahibidir.

 

SİYASİ KARİYERİ

İlk Siyasi geçmişi ise 2009 yılında Saadet Partisinde siyasete başlamıştır. Siyasete olan ilgisin den dolayı 2009 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisin'de Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

 

MÜZİK KARİYERİ

Tasavvuf müziğine olan ilgisi küçük yaşta başladı. Küçük yaştan beri tasavvuf müziği ve genel tasavvuf ile ilgili sürekli Etüt ve araştırmalar yapmıştır. Daha o küçük yaşlarda ilahi eserleri yazmaya başlamıştır. Ancak ilerleyen zamanlar da imkanların elverişli hala gelmesiyle ilk konserini 2011 yılında "Kadir Gecesi Programı" ve Radyo Programları ile sevenleriyle buluşmuştur. Bu Programı her sene geleneksel hale getirmiş olup müzik kariyerini profesyonel anlamda hala sürdürmektedir. Şu ana kadar 3 DVD'si çıkmıştır. Albüm hazırlıkları ise devam etmekte olup en kısa zamanda piyasaya çıkacaktır. Tasavvuf İlimleriyle ilgili olarak ta araştırmalarda bulunup ve birkaç eser yazmaktadır. Tasavvuf İlimleriyle ilgili olarak ta İstanbul Üniversitesinde de Doktorasını yapmayı düşünüyor. İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde kurmuş olduğu Kurtuluş Reklam Promosyon ve Matbaa, Müzik Hizmetleri adı altına yeni bir firma kurmuştur. Mehmet Emin İş Evli ve beş çocuk babasıdır.
Lisan olarak ta Türkçe, Kürtçe ve Orta derecede Arapça bilmektedir.

 

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (3)

Ahmet doğrusöz 9 Yıl Önce

Kusura bakma seni görünce Partimi değiştirdim. Senden bişey olmaz boşsun

mehmet emin iş 9 Yıl Önce

Ahmet Efendi sen beni nerden tanıyorsun da benim hakkımda sen boşsun lafını kullanıyorsun

A.hakim şimşek 9 Yıl Önce

Cok hayirli ugurllu olsun simdiden basarillar dilerim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.