Midyat Gazete

Mehmet Sıtkı Edis Ak Parti Seçim Listelerini Değerlendirdi.

POLİTİKA

Migder Onursal Başkanı Edis, Milletvekilliği Seçim Listelerini değerlendirdi.

Midyat Gençlik Derneği (Migder) Onursal Başkanı ve 2009-2014 Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti) İl genel meclis üyesi Mehmet Sıtkı EDİS, 2018 Milletvekili aday listesinin resmi olarak kesinleştirilmesinin ardından değerlendirerek liste hayırlı olsun dedi.

Migder Onursal Başkanı Edis, şu açıklamaları yaptı;

Aday Adayları Partiye Küsmemeli

Ak parti Midyat teşkilatının çeşitli kademelerinde görev almış biri olarak şunu ifade etmeliyim ki, teşkilatlarda inanmak, organize olmak ve birbirine bağlılık çok önemli konulardır. Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Mhp genel başkanı Devlet Bahçeli’nin birlikte aldığı kararla ülkede erken seçim kararı alındı. Kararın alınmasıyla birlikte milletvekili aday adayları tatlı bir yarışa girdi. Mardin’de birbirinden değerli 92 aday milletvekili olabilmek için aday adayı oldu. Neticede Genel merkezimiz 6 aday belirlemek zorundaydı ve bunlar seçildi. Liste Mardin’imize hayırlı olsun. Diğer aday adayı arkadaşlarımız listeye girmedikleri için üzülmemeli , kendileri adaymış gibi seçim çalışmalarına katılmalıdır.

24 Haziranda Daha Güçlü Bir Türkiye

24 Haziran Seçimlerinde Türkiye İstikrara “Devam” diyerek , Cumhurbaşkanımız Ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı olarak tercih edecektir. Ak Parti 24 Haziranda “Vakit Türkiye Vakti” diyerek daha güçlü, daha yenilenmiş bir kadro ile zafer elde edecektir. Ülkemiz üzerinde oynanan ekonomik oyunlara karşı vatandaş cevabını sandıkta vererek tercihini Ak Kadrolardan yana yapacaktır.

Halil Polat - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (2)

Mehmet Ali Mert 6 Yıl Önce

MaşAllah Sıtkı bey. Her zaman partiye bağlı kaldınız. Tebrikler

Ahmet Hamdini 6 Yıl Önce

Sıtkı Bey, İl genel meclis üyeliğiniz boyunca hep köyümüzün sorunlarını dinlediniz. Köyümüze ziyaretler yaptınız. bizi yanlız bırakmadınız. Rabbim yolunuzu açık etsin inşAllah

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.