Midyat Gazete

Milletvekili Aday Adayı Edip Demirdağ Destek Turunda

POLİTİKA

Edip Demirdağ, parti teşkilatlarını, parti kollarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek destek istiyor

AK Parti Mardin Milletvekili aday adayı Edip Demirdağ, parti teşkilatlarını, parti kollarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek destek istiyor.

 

Milletvekili aday adayı Demirdağ, Mardin ilçelerini adım adım geziyor. 

 

Demirdağ, bu kapsamda, Ak Parti Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş, Nusaybin ilçe Başkanı Osman Doğru, Kızıltepe İlçe Başkanı Murat Durgan, Derik İlçe Başkanı Ali Osman Tutal, Mazıdağı İlçe Başkanı Abdurrahman Kaya, Yeşilli ilçe Şehabettin Şafak ile yönetim kurulu ve parti kollarını ziyaret etti.

 

Demirdağ ziyaret ile ilgili "Karşılıklı olarak yapılan ve yapılabilecek Mardin'imize dönük çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. İlçe başkanları güzel ve değerli çalışmalarından ötürü zaman ayırarak bizleri dinlemesi için teşekkür ediyorum. Çok verimli ziyaretlerde bulunduk. Karşılıklı diyaloglarımız gelişti."dedi.

 

Demirdağ, 25 yıldan beri aktif siyasetin içinde olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ak Parti Midyat kurucu üyesiyim. İki dönem Midyat ilçe başkanlığını yürüttüm. Dolaysı ile parti ruhunu, misyonunu, vizyonunu çok iyi bilmekteyim. Aynı zamandan Mardin 24. dönem milletvekili adayı olarak 5. sıra da yer aldım. Mardin'de en çok oyu alarak Midyat'tı zirveye taşıdık. Ama nasip kısmet sadece o dönemde 3 Milletvekilimizi meclise gönderebildik. Şimdi de aday adayım. Mardin'in dolayısı ile yıllardan beri yaşadığım kentin ve şehrimizin sorunlarını, dertlerini çok iyi bilmekteyim. Halkın derdi ile dertlenmeyi, derdine çare olmayı istiyorum. Sorunlarımız yumak gibi ve çözülmesi gerekir. 2023 hedeflerine ulaşmak için el birliği ile gönül birliği ile çalışmalıyız. Hükümetimizin başlattığı ve bölgemizin kanayan yarası olan kardeşkanının akmaması için çözüm sürecini desteklemeliyiz. Ülkemizin etrafı ateş çemberi, her tarafta kan ve gözyaşı var. Ülkemizin ve bölgemizin refahı, geleceği için durmadan çalışmalıyız."dedi.

 

Aday adayı Demirdağ, ayrıca bazı işyerinde ziyaret etti.

 

Ziyarette ile ilgili Demirdağ, "Mardin'in değerleri olan iş adamları siyaset, bürokrasi ve iş dünyası ilişkilerini karşılıklı birbirimize aktararak tecrübe ve birikimlerimizi paylaştık. Biz birlikte Mardin için çalışmalıyız. Hep birlikte hedefimize kilitlenerek daima ileriye dönük büyük adımlar atacağız. Durmak yok yola devam." dedi.

 

Demirdağ ve beraberindekiler, daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan'ı Dargeçit ilçe Başkanı Mehmet Beşir Kılıç ve Savur ilçe başkanı Sabahattin Kaya'yı ziayeret edecek.

 

Demirdağ, ayrıca parti kadın kolları ile gençlik kollarını ziyaret ediyor. Sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyor

 

Demirdağ, Pazar günü Mardin'de yapılacak olan Temayül seçimlerine de katılacak.

 

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.