Midyat Gazete

Milletvekili Adayları Midyat Ve Dargeçit'te

POLİTİKA

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayları Orhan Miroğlu, Gönül Bekim Şahkulubey ve Abdullah Erin seçim çalışmaları kapsamında Midyat ve Dargeçit’te temaslarda bulundu. Şahkulubey, Midyat’ta çalışmalarını sürdürürken, Miroğlu ve Erin Dargeçit’te ziyaretler gerçekleştirdi.

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Ak Parti Milletvekili adayları Midyat'ta esnaf ve kurum ziyaretleri gerçekleştirirken, mahallelerde taziye ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili adayı Miroğlu ve Erin Dargeçit'te SKM ofisini açtıktan sonra mahallelerde vatandaşları ziyaret etti. Burada taziye ziyaretlerinde de bulundu. İlk ziyaretlerini Yoncalı Mahallesi'ne gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen adaylar, çocuklara çeşitli hediyeler vermeyi ihmal etmedi. Daha sonra Temelli ve Karabayır mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

-Elektrik sorunu-

Ziyaretlerde vatandaşların büyük ilgi gösterdiği adaylar özellikle yaşanan elektrik problemin çözülmesi konusunda taleplerini iletti. Konuya ilişkin vatandaşları bilgilendiren Miroğlu "Bu sorun sadece buranın değil, bölgenin sorunu, elektrik sorunu mutlaka çözüme kavuşacak."dedi.

-Örgüt baskısı-

Ziyaretlerde bazı vatandaşlar örgüt tarafından baskı gördüklerini iddia ederken, adaylar 7 Haziranda sandıkta vatandaşların demokratik haklarını kullanarak cevap vermesi gerektiğini ve her an yanlarında olduklarını vurguladı.

Ziyaretlerde milletvekili adaylarına Dargeçit AK Parti yetkililerinin yanı sıra Avukat Şehmus Miroğlu, eşi Gürsel Ekmen Miroğlu, Ak Parti İl Meclis Üyesi Mehmet Mekan Taş ve çok sayıda partili eşlik etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından partililer Midyat'ta geçti.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.