Midyat Gazete

Milletvekilli Adayları, Midyat Leventoğlu Yapı Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti

POLİTİKA

AK Parti 25. Dönem Mardin Milletvekili adayları Midyat’ta temaslarda bulundu. Milletvekili adayları Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdullah Erin bu kapsamda Leventoğlu Yapı Yönetim Kuruna ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekilli adayları Gönül Bekim Şahkulubey ve Abdullah Erin, ev sahibi ve Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Baş ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Çeşitli ikramların yapıldığı ziyarette ilgiden dolayı memnun olduğu gözlenen TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve 25. Dönem Mardin Milletvekili adayı Gönül Bekin Şahkulubey " Sizleri biliyoruz ve bize verdiğiniz destekten şüphemiz yok, teşekkür ederiz."ifadelerini kullandı.

"Biriz, beraberiz"

Leventoğlu Yapı Yönetim Kuruluna yapılan nezaket ziyaretinden dolayı şükranlarını belirten Dr. Mehmet Baş " Bu kutlu davada adaylarımızla, teşkilatımızla bütün aday adaylarımızla biriz, beraberiz ve bu kutlu davada ülkemizin geçtiği bu stratejik dönemde üzerinde oynanan büyük oyunların bertaraf edilmek üzere son ana kadar birlik ve beraberliliğimizi koruyup yolumuza devam edeceğiz. AK iktidarın, 13 yıllık süresi içerisinde gerek bölgede yatırım ve ekonomik kalkınmışlık anlamında yapılan bütün hizmetleri gerekse de özgürlükler noktasında atılan bütün adımları halkımızla paylaşacağız ve bu süreci 2023'lere beraber taşıyacağız."şeklinde konuştu.

Sohbet havasında geçen ziyarette, seçim çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunulurken, ziyaret hatıra fotoğraf çekilmesiyle son buldu. Öte yandan ziyarette aday adayı Abdulhakim Çelik'te hazır bulundu.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.