Midyat Gazete

Ankas İstiklalspor'da görev değişikliği

SPOR

- Gaziantep ekibi, teknik direktör Cesim Karalar ile yollarını ayırıp bu göreve Salih Karalar'ı getirdi

GAZİANTEP (AA) - Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde Gaziantep'i temsil edecek olan Ankas İstiklalspor, teknik direktör Cesim Karalar ile yollarını ayırdıktan sonra bu göreve Salih Karalar'ı getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, geçen sezonun 6’ncı haftasında Ankas İstiklalspor’da göreve gelen ve sezonu şampiyonlukla tamamladıktan sonra takımı BAL ligine çıkartan deneyimli teknik direktör Cesim Karalar ile görüşme yapan kulüp başkanı Alaettin Atalar, anlaşma sağlayamayınca karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Daha sonra 2 sezon önce kulüpte teknik direktörlük yapan Salih Karalar ile temasa geçen yönetim, sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Başkan Atalar, geçen sezon oldukça zorlu bir sezon yaşadıklarını hatırlattı.

Ligde çok güçlü rakiplerle mücadele ettiklerini belirten Atalar, şunları kaydetti:

"Artık yeni sezon öncesi çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekiyor. Bu anlamda da takımı yakından tanıyan Salih Karalar hocamız ilk tercihimiz oldu ve kendisiyle yaptığımız görüşmelerin ardından anlaşma sağladık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Amacımız gelecek sezon Gaziantep'i Bölgesel Amatör Liginde en iyi şekilde temsil etmek. Gaziantepli futbolseverlerin de BAL liginde yanımızda olmasını bekliyoruz."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.