Midyat Gazete

Yöresel Ürünler Fuarı'na 300 bin ziyaretçi bekleniyor

YAŞAM - SAĞLIK

ADIYAMAN (AA) - Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, "Yöresel ürünler fuarımızı ilk 3 günde yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etti. Hafta sonuna kadar 300 bin ziyaretçi bekliyoruz." dedi. Bu yıl Adıyaman’da...

ADIYAMAN (AA) - Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, "Yöresel ürünler fuarımızı ilk 3 günde yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etti. Hafta sonuna kadar 300 bin ziyaretçi bekliyoruz." dedi.

Bu yıl Adıyaman’da ikincisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na ilgi artarak devam ediyor.

Fuarın ilk 3 gününde yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Sabah saatlerinde Fuar ve Kongre Merkezinde küçük çaplı bir yangının oluştuğunu belirten Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Gül, elektrik kontağından çıkan kıvılcım dolayısıyla standın birinde küçük bir alevlenme olduğunu ve bu alevlenme sonucu fuar merkezinin dış cephesinde hasar oluştuğunu söyledi.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesiyle yangının kısa sürede kontrol altına alındığı dile getiren Gül, şunları kaydetti.

"Ekiplerimizce yangının çıktığı bölümün temizliğini yaparak şu anda fuarımıza devam ediyoruz. Fuarımız bu hafta sonu pazara kadar devam edecek. 70 ilden gelen ürünlerimiz burada halkımıza sunuluyor. Halkımızın fuara ilgisinden dolayı çok memnunuz. Bu da nazarlığı olsun diyelim. Yöresel ürünler fuarımızı ilk 3 günde yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etti. Hafta sonuna kadar 300 bin ziyaretçi bekliyoruz. Bir gelen bir daha geliyor. Çevre illerden de ziyaretçiler geliyor. Bu nedenle bizler de çok memnunuz. İnşallah kazasız, belasız fuarı atlatırız."


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.