Firma Rehberi

En Koleji
En Koleji
Sektör Bilgisayar / Bilişim
İl / İlçe Antalya / Buca
Web Sitesi https://www.enkoleji.k12.tr
Telefon 0232 501 34 94
En Koleji olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar gençlerimizi geleceğe hazırlamak için çalışmaktayız. Gençlerimizin eğitim hayatlarında ihtiyacı olacak tüm sosyal alanlar ve laboratuvarlara sahip bulunmaktayız. Eğitim hayatında gençlerin hedeflerine yürümesi için öğretmenlerimiz ve uzman personelimiz aracılığı ile sizler hizemetlerimizi sunmaktayız.

En koleji olarak öğrencilerimize araştırmalarında yardımcı olacak. Geniş ve güncel kütüphane, öğrencilerimizi araştırmalarını yapabilecek Laboratuvar ve son teknoloji bilişim ekipmanlarımız bulunmaktadır. Eğitim sektöründe öncü ve lider konumda bulunmaktayız. Okulumuz bünyesinde öğrencilerin gelişimleri konusun öğretmen öğrenci ilişkileri en dikkat ettiğimiz konudur.

Sınıflarımız mevcutlarını düşük tutarak öğrencilerimizin dersleri daha iyi dinleyip anlamalarını sağlamaktayız. Düşük mevcutlu sınıflarımızda öğretmenlerimiz öğrencileri daha iyi analiz ederek çocuklarımızın açıklarını kapatabilmektedirler. Okulumuz modern derslikleri, sosyal etkinlik alanları, kütüphaneleri ile bir öğrencinin eğitim olarak hayal ettiği her türlü geniş imkanlara sahiptir.

Adres: Aydoğdu Mahallesi 1266 Sokak No:2 Toki Buca-İZMİR

Bunlara Göz Atabilirsiniz

Test ve Analiz Laboratuvarı Test ve Analiz Laboratuvarı

İnternet Siteleri / İstanbul

Denizler Eczanesi Denizler Eczanesi

Eczaneler / Mardin

Rover Eczanesi Rover Eczanesi

Eczaneler / Mardin

Mevlana Eczanesi Mevlana Eczanesi

Eczaneler / Mardin

Kardaş Eczanesi Kardaş Eczanesi

Eczaneler / Mardin

Seyitler Eczanesi Seyitler Eczanesi

Eczaneler / Mardin