Midyat Gazete

IAS yöneticileri sektör liderleriyle buluştu

EKONOMİ

- Dünya Çimento Birliği tarafından 5'inci kez düzenlenen "WCA Annual Conference" Dubai’de gerçekleştirildi.- IAS Global İş Ortakları Yöneticisi Ahmet Özmen, etkinliğe katılan firmaların yöneticileri, akademisyenler ile dekarbonizasyon ve kurumsal dijitalleşme konularında lider teknoloji firmaları için sunum yaptı

İSTANBUL (AA) - IAS yöneticileri, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de gerçekleştirilen WCA Yıllık Konferansı’nda global pazarda çimento endüstrisinin önde gelen firmaları ile bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dünya Çimento Birliği (The World Cement Association) tarafından bu yıl 5'inci kez düzenlenen "WCA Annual Conference" Dubai’de gerçekleştirildi.

"İklim Sorunuyla Başa Çıkmak: Karbon Kullanımının Azaltılması ve Maliyetlerin Düşürülmesi" temasıyla bir araya gelen global pazarda çimento endüstrisinde önde gelen firmaların yöneticileri, akademisyenler ve konularında lider teknoloji firmalarının katıldığı konferansta, IAS IoT Ürün Müdürü İbrahim Tataroğlu, IAS Global İş Ortakları Yöneticisi Ahmet Özmen ve IAS Orta Doğu Ülke Teknik Koordinatörü Arda Coşkun ve IAS Orta Doğu Satış Yöneticisi Shabin Jinnah da yer aldı.

Global liderler ve uzmanları buluşturan etkinlikte, endüstriyi karbondan arındırma ve karbon emisyonlarını azaltırken rekabet gücünü artırma çalışmaları gündeme getirildi.

Çimento sektöründe global olarak faaliyet gösteren firmaların, 2030 ve 2050 yıllarındaki hedeflere erişebilmeleri için bugün atması gereken adımlar ele alındı.

IAS Global İş Ortakları Yöneticisi Ahmet Özmen, etkinliğe katılan firmaların yöneticileri, akademisyenler ile dekarbonizasyon ve kurumsal dijitalleşme konularında lider teknoloji firmaları için sunum gerçekleştirdi.

Özmen, "Dekarbonizasyonu Hızlandırmak Adına Dijital Olgunluktan Faydalanmak" adlı workshopta yaptığı sunum ile katılımcılara canias4.0 teknolojileri çatısı altında sunulan caniasERP ve IoT ürünlerini tanıttı.

Ahmet Özmen, Bütünleşik Sistem ve Teknoloji yaklaşımı ile üretim yönetim süreçleri, işletmelerin yatay ve dikey tüm değer süreçlerinde dijitalleşme ve ERP ile senkronziasyon konularından bahsetti.

Ayrıca, kurumsal dijitalleşme ile iklim değişikliğine sebep olan faktörleri minimize etmek, üretim süreçlerinin tamamının optimize edilerek hem canias4.0 IoT çözümü hem de caniasERP ile daha düşük maliyet ve düşük karbon ayak izi ile tüm üretim sürecinin anlık takibinin nasıl sağlanabileceğini anlattı.

IAS yöneticileri, sektörün önde gelen firmalarından temsilcilerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.