Malatya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben kaleme aldıkları mektuplarla tablet, bisiklet ve çeşitli okul malzemeleri talep eden çocukların dilekleri, kısa sürede karşılık buldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ın talimatıyla hazırlanan hediyeler, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocukların evlerine götürülerek teslim edildi.

Mektuplarında ailelerinin maddi imkânlarının kısıtlı olduğunu ifade eden çocuklar, eğitim hayatlarında ihtiyaç duydukları araç ve gereçler için destek istemişti.

Belediye ekipleri hediyeleri ulaştırırken, çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Aileler ise gösterilen ilgi ve destekten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Battalgazi Belediyesine teşekkür etti. (İLKHA)

Mardin’de 6’ncı kattan düşen genç kız ağır yaralandı
Mardin’de 6’ncı kattan düşen genç kız ağır yaralandı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İLKHA