Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından il ve ilçelerde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 18 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

Adıyaman Trafik Şube Müdürlüğü tarafından trafik kurallarına uymayan motosiklet sürücülerine ceza kesilirken motosikletleri de trafikten men edildi.

GÜNCEL

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iş yerine silahlı saldırıda bulunarak bir çalışanı yaralayan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

GÜNCEL

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde zincir bir zincir marketin Kahta'da bulunan şubesine kimliği beisiz kişi veya kişilerce ateş açıldı.

GÜNCEL

Adıyaman'ın Besni ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.

Filistin

İsmail Heniye'nin şehadetinin ardından HAMAS'ın Siyasi Büro Başkanlığı'na seçilen Yahya Sinvar'ın siyonist işgalciler tarafından şehid edilmesinin ardından Adıyaman Kahta'da, gıyabi...

GÜNCEL

Adıyaman il Emniyet Müdürlüğü Besni Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından durdurulan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

GÜNCEL

Adıyaman'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Adıyaman Kahta STK'ları tarafından, Şehid Yahya Sinvar'ın şehadeti nedeniyle yürüyüş düzenlendi, basın açıklaması okundu.

GÜNCEL

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilen araçtaki 5 kişi yaralandı.

EĞİTİM

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla Adıyaman'da eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

EKONOMİ

Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Atatürk Baraj göletine 2024 yılında 2 buçuk milyon şabut başlığı bırakıldı.

Vefatlar