Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

İşgalci siyonistlerin, Gazze Şeridi'nde bu akşam 2 bölgeyi bombalaması sonucu 11 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

DÜNYA

Kassam Tugaylarından bir kaynak, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yakın zamanda henüz bilinmeyen bir sebeple Siyonist esirin öldüğünü bildirdi.

DÜNYA

HAMAS hareketi, işgalin Gazze Şeridi'nin kuzeyine yardı girişi konusunda medyayı yanlış bilgilendirme politikasını sürdürdüğünü vurguladı.

DÜNYA

İslami direniş hareketi HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, bugün Gazze Şeridi’nin kuzeyinde işgal kuvvetlerine yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi.

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdüğü soykırımda şehit olanların sayısı 42 bin 519'a, yaralıların sayısı 99 bin 637'ye...

DÜNYA

Gazze Şeridi'nin kuzeyinde işgalcilerin kuşatması altında olan Endonezya Hastanesi'nde 2 hastanın şehit olduğu bildirildi.

GÜNCEL

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Nazi ve katil israil Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz ve benzerleri insanlığa...

DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze Şeridi’ndeki çocuk felci aşılama kampanyasının ikinci turunda 181 binden fazla...

DÜNYA

 Cibaliya'daki cadde ve sokakların işgalci siyonist katillerin saldırılarında şehid  Filistinlilerin cenazeleriyle dolu olduğu belirtiliyor.

Filistin

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, çocuk felci aşısının ikinci turunda 500 binden fazla çocuğun aşılanmasının hedeflendiğin duyurdu.

DÜNYA

İşgalci katiller Gazze Şeridi'nde son 24 saatte düzenlediği saldırılarda 49 kişinin şehid olduğu, 219 kişinin yaralandığı bildirildi.

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdüğü soykırımda şehit olanların sayısı 42 bin 10'a, yaralıların sayısı 97 bin 720'ye...

Vefatlar