TÜRKİYE Haberleri

TÜRKİYE haberleri ve güncel TÜRKİYE gelişmeleri, TÜRKİYE ile ilgili tüm video, TÜRKİYE fotoğrafları ve TÜRKİYE haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Türkiye, Yemen'de taraflar arasındaki gerilimi düşürmeye yönelik bazı hususlarda mutabakata varılmasını memnuniyetle karşıladı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Filistinli siyasi oluşumların Çin'in başkenti Pekin'de bir araya gelmelerinden ve milli birliğin sağlanmasına yönelik bildiri yayınlamasından memnun kaldığını...

GÜNCEL

Türkiye, yaşanan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenler için Etiyopya halkına başsağlığı diledi.

GÜNCEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'den Irak'a elektrik ihracatının yeniden başladığını duyurdu.

GÜNCEL

Resmi Gazete'de yayımlanan TBMM kararında, "Uluslararası toplumu Ada’daki gerçekleri kabul ederek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni hak ettiği şekilde tanımaya davet...

GÜNCEL

Yurt dışından Türkiye'ye göç edenlerin sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre yüzde 35,9 azalarak 316 bin 456 kişi oldu.

DÜNYA

Türkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletinden uzaya fırlatıldı.

EKONOMİ

Türkiye'nin 50 yılı aşkın bir süredir inşaat projeleri gerçekleştirdiği ülkeler arasında Rusya ilk sırada yer alıyor.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez huzurunda iki ülke arasında 11 anlaşma imzalandı.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in huzurunda iki ülke arasında 18 anlaşma imzalandı.

EKONOMİ

- "İstiyoruz ki Moldova'da Türk şirketlerinin sayısı daha artsın. Çünkü Türkiye ile Moldova arasında çok güçlü dostluklar ve geçmiş var"

Genel

- Trakya Üniversitesi Doğal Afet Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Musa Uludağ:- "Kara ve deniz arasındaki sıcaklık...

Vefatlar