Bugün akşam saatlerinde HÜDA PAR Gençlik kolları tarafından aynı alanda park etkinliği düzenlendi. Tema Park alanında gerçekleştirilen programa katılan HÜDA PAR İl Başkanı Zeynulabidin Gülsever, park alanlarının aile ve gençlerin sosyal dinlenme alanları olduğunu belirterek yapılmak istenen uygunsuz gösteri ve eğlencelere izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

Düzenledikleri etkinlikten ötürü Hür Gençliğe teşekkürlerini ileten Gülsever, "Şu anda Hür Gençliğin tertiplediği bir park etkinliğinde bulunmaktayız ve bu etkinlikten dolayı gençlerimize teşekkür ediyorum. Aslında parklarımızın böyle güzel etkinliklerin yeri olduğunu gösterme açısından güzel ve önemli bir etkinliktir." dedi.

"Bu parklar gençlerimizindir, ailelerimizindir"

Son zamanlarda hayatımızın her alanına ahlaksızlığı ve yozlaşmayı koymak isteyen bazı güçlerin olduğuna dikkat çeken Gülsever, "Bu güçler son günlerde aleni bir şekilde fuhşiyatı dans adı altında parklarımıza kadar getirmiş bulunmaktadırlar. Bununla birlikte çocuklarımız ve gençlerimizin ailece gelip bir nefes alacakları bu parkları uyuşturucu madde baronlarının kullanacağı alanlar haline getirmişler. Genç kızlarımızı, kadınlarımızı yozlaştırmak, bozmak; din, diyanet, kültür, ahlak ve ananesinden uzaklaştırma amacıyla dans veya tango diye tabir ettikleri, bu memlekete has olmayan ve hiçbir bireyinin kabul etmeyeceği bazı etkinlikleri halkımıza göstere göstere yapmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Gülsever, "Bunun yapılamayacağını halkımız onlara göstermiştir. Halk geçen gün tepki göstererek bu tür etkinliklere yok demiştir, bundan sonra da inşallah yok diyecektir. Çünkü burası sahabe memleketi ve peygamberlerin şehridir. Mekke ve Medine'den sonra sahabelerin medfun olduğu üçüncü diyardır. Bu şehrin kabul etmeyeceği etkinliklerle, iğrenç diyeceğimiz LGBT ve benzeri ahlaksızlıkları buraların içine sokmaya çalışıyorlar. HÜDA PAR olarak gençlerimize ve ailelerimize sesleniyoruz: Bu parklar sizlerindir. Bunlara fırsat verilmemesi konusunda da halkımızı da uyarıyoruz. İnşallah bu etkinliklerle, ifsat edici programların önüne geçilmiş olacaktır." şeklinde konuştu. (İLKHA)

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Madde üzerinde kurulu eğitim sistemi madde bağımlısı bir nesli ortaya çıkarır HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Madde üzerinde kurulu eğitim sistemi madde bağımlısı bir nesli ortaya çıkarır
Kaynak: ilkha