Peygamber Sevdalıları Şırnak İl Koordinatörlüğü öncülüğünde düzenlenen programa kenteki İslami STK'ları temsilci ve üyeleri ile Şırnak halkı da destek verdi.

Ömer Kabak Meydanında toplanan grup, önce sloganlar eşliğinde buradan Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü.

Ardından buradan grup adına basın açıklamasını Osman Ertaş okudu. 

Muğla'da bal paketleme tesisinde yangın: Milyonlarca liralık hasar oluştu Muğla'da bal paketleme tesisinde yangın: Milyonlarca liralık hasar oluştu

Ertaş, siyonistlere ikmal ve lojistik sağlama imkânlarını gerçek anlamda kesecek tedbirlerin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

"Soykırım ve katliamı önleme noktasında ümmet olarak sınıfta kaldığımız da açık bir hakikattir"

Gazze soykırımı ve vahşetinin 8 aydır aralıksız devam ettiğini hatırlatan Ertaş, "Gelinen noktada Kudüs davasında,  mazlum kardeşlerimize uygulanan soykırım ve katliamı önleme noktasında ümmet olarak  sınıfta kaldığımız da açık bir hakikattir. Mahzun Aksa bizi bekliyor! Yan yana dizilmiş, bedenleri paramparça olmuş bebekler, feryatları arşa yükselen anneler, açlıktan ölen çocuklar bizden daha fazlasını bekliyor.! Endülüs için yaktığımız ağıtları Kudüs ve Filistin için yakmak zorunda kalmadan önce silkinip kendimize gelmenin zamanı geçmek üzeredir." ifadelerini kullandı.

Meclis'e ve siyasi partilere çağrıda bulunan Ertaş, "Öncelikle ülkemiz üzerinden siyonistlere ikmal ve lojistik sağlama imkânlarını gerçek anlamda kesecek tedbirleri hayata geçirin. Özellikle siyonistlere yakıt ve enerji tedarik eden ve bunu gizleme gereği duymayan SOCAR şirketine yönelik yaptırım ve kısıtlamalar devreye konulmalıdır. HÜDA PAR tarafından Meclis'e sunulan; siyonist vahşete soykırım suçuna iştirak eden Türkiye vatandaşlarının cezalandırılmasını öngören ve siyonist katillerin soykırım suçlularının yargılanmasını kolaylaştıran kanun teklifinin yasalaşması için destek olun. Söz konusu kanun teklifi ile ilgili yapılacak imza kampanyasına halkımız da destek vermelidir. Zulme seyirci kalmak zalime destektir." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha